Om oss

- Et godt sted å være

Fosen-Hytta er bygd på de rike byggetradisjonene i distriktet, for å tåle de tøffeste klimatiske forhold.

Fosen-Hytta produseres i Åfjord som ligger på Fosenhalvøya i Trøndelag. 

Vi leverer hytter over hele landet, men den geografiske plasseringen gjør det naturlig at hovedmarkedet blir i Trøndelag, og da spesielt på Fosen.

Fosen-Hytta har ikke egne snekkere som monterer hytta på byggeplassen. Hvis du som kunde ønsker ferdig oppsatt hytte, enten det er snakk om råbygg eller komplett byggesett, vil vi i hvert enkelt tilfelle være behjelpelig med å innhente priser fra lokale snekkerbedrifter.

Har du egne tanker om hvordan hytta skal være er vi behjelpelig med å tegne ut egne forslag. Dette gjelder både når det gjelder endringer på våre eksisterende modeller eller om du som kunde skulle ha egne skisser eller tanker om utformingen av hytta.

Lang erfaring

Våre medarbeidere har lang erfaring innen byggebransjen. Dette gjør at vi leverer kvalitetsprodukter til riktig tid og pris. Hyttene leveres i bindingsverk, og da enten i elementer eller som precut leveranse.

Tegning & prosjektering

Foruten tilpasninger av hyttemodeller etter kundens ønske utfører vi også andre tegne og prosjekteringsoppdrag. Dette gjelder bl.a. tegning av eneboliger, garasjer og tegning av eksisterende boliger der det er planlagt tilbygg eller andre fasademessige endringer. Vi utfører også energiberegning av nye eller eksisterende boliger for kontroll opp mot TEK17

Bestill gratis konsultasjon

Har du en hyttedrøm du vil dele med oss? Vi tar gjerne et møte eller samtale over telefon for å se nærmere på dine muligheter