Om oss

Fosen-Hytta produseres i Åfjord som ligger på Fosenhalvøya i Sør-Trøndelag. Foruten produksjons- og kontorlokale i Åfjord disponerer vi også kontorplass i Trondheim. Dette gjør oss mer fleksibel i forhold til eventuelle møter med kunder fra Trondheim & omegn.

Fosen-Hytta leverer hytter over hele landet, men den geografiske plasseringen gjør det naturlig at hovedmarkedet blir i Trøndelag, og da spesielt på Fosen.

Våre medarbeidere har lang erfaring innen byggebransjen. Dette gjør at vi leverer kvalitetsprodukter til riktig tid og pris. Hyttene leveres i bindingsverk, og da enten i elementer eller som precut leveranse.

Fosen-Hytta har ikke egne snekkere som monterer hytta på byggeplassen. Hvis du som kunde ønsker ferdig oppsatt hytte, enten det er snakk om råbygg eller komplett byggesett, vil vi i hvert enkelt tilfelle være behjelpelig med å innhente priser fra lokale snekkerbedrifter.

Har du egne tanker om hvordan hytta skal være er vi behjelpelig med å tegne ut egne forslag. Dette gjelder både når det gjelder endringer på våre eksisterende modeller eller om du som kunde skulle ha egne skisser eller tanker om utformingen av hytta.

Foruten tilpasninger av hyttemodeller etter kundens ønske utfører vi også andre tegneoppdrag. Dette gjelder bl.a. tegning av eneboliger, garasjer og tegning av eksisterende boliger der det er planlagt tilbygg eller andre fasademessige endringer.

Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat over telefon eller send en e-post.